Jong Molenlanden is onderdeel van Stichting Welzijn Molenlanden. We zijn een klein team jongerenwerkers met een grote passie: een bijdrage leveren aan de toekomst van jongeren. Houd jij van persoonlijke contacten, korte lijnen en een open, eerlijke sfeer? Dan voel je je bij ons snel thuis.

JE NIEUWE BAAN
Je vindt het geweldig om jongeren te motiveren het beste uit zichzelf te halen, zodat zij zich kunnen ontwikkelen tot betrokken, actieve en zelfstandige volwassenen. Preventie vinden we heel belangrijk. Jij speelt een prominente rol bij het voorkomen van problemen zoals schooluitval, overlast uitsluiting en groepsdruk. In deze ‘buitenbaan’ neem je zelf het initiatief om jongeren te bereiken. Op straat, bij en met scholen en op plaatsen waar jongeren zich ophouden. Je legt makkelijk contact, spreekt hun taal en begrijpt hun gevoelens, behoeften, gedrag en omgeving. Ook ben je handig met social media en is dat een van de kanalen, waarop je met jongeren communiceert. Molenlanden bestaat uit 20 kernen. Iedere kern heeft zijn eigen cultuur en uitdagingen. Dit betekent voor jou veel afwisseling. Ook krijg je de ruimte om de ‘dingen’ te doen die je nodig vindt. Je bent creatief, bijvoorbeeld in het bedenken van activiteiten.

DIT BEN JIJ
Je hebt een MBO niveau 4 of HBO werk- en denkniveau en een afgeronde sociale opleiding. Je bent oprecht gedreven om jongeren verder te helpen. Met veel plezier ga je zelfstandig aan de slag, maar je weet je ook goed te verbinden met collega’s en partners in Molenlanden. Dat je onregelmatig werkt, vind je prima. Je ziet eigenlijk nooit beren op de weg, want je denkt in mogelijkheden en kansen. Ons hechte team werkt exclusief voor gemeente Molenlanden. Je hebt een auto, motor of scooter, want Molenlanden is een uitgebreid werkgebied.

AANBOD
Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden wij een salaris van minimaal € 3.279,- en maximaal € 3.864,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Daarnaast hebben wij secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een IKB budget (18,81-21,8% van het bruto jaarsalaris).
Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor een jaar.

MEER INFORMATIE?
Bel voor meer informatie met Marlous Fieret,
06 – 38 06 71 70 of kijk op jongmolenlanden.nl. Mail je sollicitatiebrief en CV naar info@jongmolenlanden.nl.
Solliciteren kan tot 9 september a.s. De eerste gesprekken vinden plaats in de ochtend van woensdag 15 september.