Even voorstellen

In de vorige blog heb ik je verteld wat het jongerenwerk is en je zelfs uitgenodigd om even te zwaaien naar ons. Dan is het wel zo fijn als je ook weet naar welke gezichten je dan moet zwaaien.


Mijn naam is Marloes. Ik woon zelf in de gemeente Molenlanden. Grote kans dat je me dus ergens tegenkomt. Je mag me dan gerust aanspreken of iets vragen. In mijn vrije tijd kijk ik graag een serie, film of documentaire. Wie weet kunnen we elkaar wel kijk tips geven! Daarnaast luister ik graag naar muziek en ben ik gek op (bord)spelletjes.
Als jongerenwerker houd ik me onder andere bezig met het schrijven van de blogs, individuele begeleiding, de meidengroepen en kun je me ook vinden op de enige middelbare school in onze gemeente: het Yuverta in Ottoland.

Lucy van de BeekIk ben Lucy. Geboren en getogen in de gemeente Molenlanden waar ik nog steeds woon. Je kunt mij regelmatig op straat vinden met mijn hond, Hunter, je mag mij dan natuurlijk gerust aanspreken (ook als ik niet het welbekende blauwe T-shirt draag). Hunter is dol op aandacht dus die zal alleen maar blij zijn als je hem ook even aandacht geeft! Ik hou heel veel van dieren en heb naast een hond ook nog twee konijnen, twee pony’s en twee paarden. Daarnaast ga ik graag met vrienden wat leuks ondernemen of samen met mijn vriend wandelen. Ik ben ook gek op (bord)spelletjes en verspil teveel tijd aan TikTok filmpjes kijken.
Als jongerenwerker richt ik mij voornamelijk op het meidenwerk, het bijhouden van onze socials, coaching van jongeren en ben ik bezig met school jongerenwerk. Dit zijn dus ook de onderwerpen waarvoor je bij mij terecht kunt.”

Hoi, mijn naam is Jetze, ik woon in Schoonhoven samen met mijn vriendin, zoontje en hond Bowie.

Naast jongerenwerker ben ik ook geregeld nog in de keuken te vinden als kok, naast werk is dat ook een hobby van me. In mijn vrije tijd probeer ik in elk geval 1 x in de week te sporten. Gelukkig kan ik dit soms ook combineren met activiteiten zoals zaalvoetbal of een sportieve activiteit tijdens een coaching. Daarnaast kijk ik graag voetbal met vrienden, doe ik een poging tot gamen(ik verlies vaker dan dat ik win) en kan ik soms ook prima op de bank een serie of filmpje kijken.

Als jongerenwerker hou ik me voornamelijk bezig met het ambulante jongerenwerk. Ik ga dan langs plekken waar jongeren graag komen en ga met ze in gesprek. Soms komen hier vragen uit, zoals graag een eigen plek willen maar vaak is het ook gewoon een leuk gesprek met elkaar. Naast het ambulante werk doe ik onder andere; coaching, vrienden/jongensclub, organiseren van activiteiten met jongeren en zal ik net als Marloes ook op het Yuverta te vinden zijn. Mocht je me tegenkomen weet je nu in elk geval al een beetje wie ik ben en doe!

Ik ben Daphne en ik ben in oktober 2022 begonnen als jongerenwerker in de gemeente Molenlanden! Ik houd ervan om mijn eigen kleding te maken. Dit doe ik door het zelf te haken of stof te scoren bij de kringloop en met het naaimachine aan de slag te gaan. Ik vind het heerlijk om te wandelen in de natuur met de hond, maar van luieren op de bank tijdens een goede serie kan ik ook erg genieten! Je ziet mij op activiteiten, individuele begeleiding en tijdens mijn rondes buiten op straat. Heb je een vraag? Stel deze gerust!